Formáld át a tested véglegesen és légy tele újból energiával, életerővel és sorsfordító önbizalommal!

Pillanatokon belül lehull a lepel az Edzésmester Alakváltó Programról, amellyel az eddigi csoportok már több tonnát fogytak, plusz erősödtek és formásodtak. Szóval most végre megtudod, hogy pontosan mit is tartalmaz a program, és arról is szó lesz, hogy neked való-e vagy sem. Mi több, még azt is megtudhatod, hogy többek között mi is a véleménye rólam és az óráimról egy olimpiai bajnoknak vagy mit gondol a programról egy Harcművész oktató kaszkadőr! Izgisen hangzik? :-)

Ám mielőtt belemerülnénk az Edzésmester Alakváltó Programba, szeretném életem egyik legmegrázóbb történetét elmesélni egy bebábozódott pillangóról:

Egy kisfiú sétált hazafelé, és egy fa mellett talált egy bebábozódott pillangót. Megfogta, és boldogan hazavitte, hogy megfigyelje a pillangó kikelését. Az egyik nap meg is jelent egy kis rés a bábon. A kisfiú órákon át kíváncsian nézte, ahogy a pillangó azon a kis lyukon próbálja magát átpréselni és küszködik azért, hogy végre kiszabaduljon. Ez egy ideig ment is neki, de néhány óra után teljesen kifulladt és úgy tűnt végleg a bábjában reked.

A kisfiú megsajnálta, és egy kis körömvágó ollóval felvágta a báb egy részét, hogy segítsen a pillangónak. A pillangó könnyedén ki is szabadult. A bábjából frissen kiszabadulva duzzadt teste volt és kis fonnyadt szárnyai. A kisfiú tehát boldog érdeklődéssel várta, hogy a pillangó kitárja a szárnyait és színeit büszkén közszemlére téve belefogjon a rövid kis életébe. Sokáig várt, de hiába.

A szerencsétlen pillangó a duzzadt testével és a fonnyadt kis szárnyaival csak esetlenül bukdácsolt. A kisfiú pedig nem értette, hogy miért nem repül. Szomorú egy nap volt az. És a kisfiú egy életre megtanulta, hogy a pillangónak szüksége van a küzdelemre, hogy a szárnya megteljenek élettel. Mert miközben átküszködi magát a kinyíló bábon, a testnedvei egy részét a szárnyába préseli. Ezért lesz képes repülni, amikorra végre elnyerte a szabadságát.

Aznap a kisfiú örökre megtanulta, hogy ha repülni akar, akkor azért küzdenie kell.


A tartós alakformálás (akár fogyásról, akár izomépítésről van szó) ugyanígy működik.

Megfelelő tudással felvértezve dolgozni kell az eredményért. Sokan dolgoznak keményen azért, hogy te elhidd, van könnyű, gyors és tartós módszer. Ennek meg is van az eredménye. Emberek milliói próbálgatnak a reménytől hajtva csodaszert, csodaszer után, pedig ilyen sajnos nincs.

Ha tényleg létezne a mágikus csodaszer, amit csak be kell venned és világbajnok alakod és energiaszinted lesz tőle, akkor már emberek milliói zengenék a dicshimnuszait. Az ilyen csodaszerekkel és csodamódszerekkel kufárkodók leginkább csak a pénztárcádat karcsúsítják. A vége mindig az újabb kudarcélmény. De mit lehet tenni?

Az igazság az, hogy senki sem szeret erről beszélni, mert nehezen adható el az az egyszerű tétel, amit titkon igazából mindenki tud, hogy az eredményekért bizony meg kell dolgozni. De ha hajlandó vagy megfizetni az árát, azaz hajlandó vagy dolgozni érte, akkor sokkal többet nyersz, mint egy karcsúbb vagy izmosabb test. Sokkal többet mint az egészséged!

Olyan belső magabiztosságot nyersz, amit kevesen tudhatnak magukénak, mert tudod, hogy az eredményeidet a legutolsó morzsáig kiérdemelted! Megdolgoztál érte! Tapasztalatból mondom, hogy ez mindennél nagyobb kincs. Mert ez az egyik titka a tartós életmódváltásnak is. És hidd el, minden, amit megéri birtokolni (ideértve álmaid alakját vagy az egészségedet), azért megéri keményen dolgozni is.

Szóval mit tudok én nyújtani neked az Alakváltó Programmal?

A legkorszerűbb edzés és étkezési elvek mentén létrehozott alakformáló programot, amellyel biológiai határokon belül a lehető leghamarabb érhetsz el TARTÓS EREDMÉNYT.

Plusz tartom benned a lelket, ameddig csak szükséges.

Tudom, hogy vannak pontok, amikor ez egyenesen életmentő. :-) Máris jönnek a részletek, de előtte tisztázzunk egy fontos dolgot.

Az eddigiekből tehát már látszik, hogy ez a program neked való, ha:

túlsúlyos vagy, és szeretnél végre tartósan megszabadulni a felesleges kilóktól

ha szeretnél szebb izmokat és atlétikusabb testet

ha szeretnéd újra maximumon tudni az energiaszintedet (viszlát fáradtság és szétszórtság)

ha elhatároztad magadban, hogy „igen, ezúttal TÉNYLEG megcsinálom”

ha meguntad, a kecsegtető „könnyű és gyors” eredményeket ígérő csodaszerek, csodamódszerek üres ígéreteit

ha a segítségemmel hajlandó vagy felvállalni a saját alakodért a felelősséget és a kezedbe venni az irányítást

Ha a fentiek igazak rád, akkor neked óriási változást és eredményeket fog hozni a program.

 

Nem szeretném viszont, hogy jelentkezz erre a programra, ha:

 • csak a legújabb „csoda(mód)szert” keresed, amivel könnyen és gyorsan, munka nélkül érheted el álmaid alakját
 • ha 2 hónap alatt akarsz lefogyni 30 kilót (és mindegy, hogy zsírból vagy izomból fogyod le), vagy 2 hónap alatt akarsz magadra szedni 10 kiló izmot
 • ha csak azért vennéd meg a programot, hogy megnyugtasd a lelkiismeretedet, hogy te igenis tettél valamit az egészségedért és az álmaid alakjáért

Ha rád érvényes a fenti három pont valamelyike, akkor jobban jársz, ha nem is gondolkozol azon, hogy jelentkezel-e.

Én nem szeretném, hogy szegényebb és bosszúsabb legyél. Olyan emberek kezébe szeretném adni a tudásom, akik azt megbecsülik és hasznosítják.

 

Az Alakváltó Programról mondták:

Képzelheted, hogy 1000 elégedett emberből egy ha veszi a fáradtságot, hogy megossza az elégedettségét a nyilvánosság előtt, de ha valaki elégedetlen, akkor az égen-földön szétkürtöli az elégedetlenségét. Ismerjük mindnyájan a magyar panaszkultúrát, gondolom nem kell bemutatnom. Nos, nem csak a rossz vélemények hiánya sejteti az EdzésMester Alakváltó Program kiváló minőségét, de számos ember szerette volna megosztani a gondolatait a programról. Ezek közül íme néhány:

 

(Papp Zoltán, Budapest)

 
(P. Zsuzsa, Budapest)

Nagyon boldog vagyok, hogy találtam ezt a programot. Hihetetlen, hogy az ember élete milyen apró tényeken múlik, van pár alap művelet az életben amire ha rá érzel akkor azt mindenre átvetítheted és egyszerűen sikereket érsz majd el az élet minden területén. Én most pontosan ezt érezem, a sport és a test mozgás eddig sem volt számomra elhanyagolható, hiszen kislány koromtól lovagolok és táncolok de sosem volt az életemben egy alap rendszer ami mindezt vezérelje és ezért az eredmények is ingadoztak mint a súlyom az évszakokkal. Most, hogy Ildikó megjelölte a megfelelő irányt és elindultam rajta, mint az alakom a személyiségem is átalakult és ezzel az egész életem. A munkámban kimagasló eredményeket értem el az utóbbi két hétben, a kollégáimmal is sokkal kielégítőbb a kapcsolatom és a hab a tortán, hogy tegnap este hazaérve az üzleti utamról egy csodaszép jegygyűrűvel fogadott életem szerelme. A motivációm az egekben szárnyal és a szívem is, imádom az edzéseket és az eredményeimet. Köszönöm neked Ildikó és az egész közösségnek!!!

Karmela


A közelmúlt legjobb döntése volt, hogy belevágtam az edzésmester Alakváltó Programba. Április végén kezdtem el (1 hét előkészület, 4 hét alapozó), de nyugodtam mondhatom, hogy megváltoztatta az életemet. Az étkezést hamar megszoktam, a testmozgás nagyon jót tett. Elmúltak az ízületi fájdalmaim. Teljesen igaz minden, amit írtál. Ezt bizonyítja, hogy 5 hét alatt 2 kg-ot fogytam 71,5-ről 68,3-ra, ami nem tűnhet soknak, de: a derékbőségem 9 cm-t, a csípőbőségem 6 cm-t csökkent! Energikusabb vagyok, minden jobban megy!

Természetesen mindenki észreveszi a változást rajtam már ilyen rövid  idő után is. Nem szorítanak a ruháim, jó a kedvem. És ami a legfontosabb: ez valóban nem „fogyókúra”. Nem kell éhezni, vagy ’megállni’, hogy az ember egyen, ellenkezőleg, ügyelni kell a megfelelő étkezésre. Ezzel együtt a múlté a rossz emésztés, puffadás, meg minden, amire aztán vásárolhatnánk a jó drága csodaszereket.

A munkám mellett nekem sajnos idő-kompromisszumokat kell kötnöm, de mindenkit arra biztatok, hogy igyekezzen minél jobban betartani nem csak az étkezési- hanem az edzésterveket is, garantáltan elégedett lesz az eredménnyel. A program minden része kitűnő! A ’befektetés’ itt biztosan és bőségesen megtérül! Különösen ajánlanám ezt korosztályomnak, a negyvenes éveik második felében járóknak, mert szerintem most dől el, hogyan éljük le életünk további részét, milyen lesz az életünk az időskorunkban. Aki szeretne aktív lenni, kirándulni, tevékenykedni, az csatlakozzon. Aki meg szeretne később sokat kórházban feküdni, az egyen rendszertelenül, lehetőleg csak este, de sokat, sok édességet, zsírosat, az autózás és irodázás mellett még esténként mozgás helyett nézzen tévét!

Zsuzsana


Szia, Ildikó.!

Az Alakváltó Programmal NAGYON JÓ EREDMÉNYT ÉRTEM EL EDDIG....!!!!!!!:-))))
Nem is igazán hittem benne.. De, hál a jó Istennek hogy belevágtam és Ilyen jó hatással lett az egész Életemre és a Lelkemre ez a Sport....:-))
Az 1hónapi Edzéstől Erősödtem és Izmosodtam.... Sokkal jobb lett a közérzetem, jobban alszom és nem vagyok olyan Fáradékony mint azelőtt...
Ezt Nem csak az Edzésnek tudom be, hanem az Egész Életmód váltásnak is..!!:-))
Sikerült az Étrendemet is megváltoztatni...:-)) Ami nagyban hozzásegített az Edzések jobban oda figyelésére /koncentrálására/ is...:-))
A másik NAGYON-NAGY DOLOG..!  A DOHÁNYZÁSRÓL LESZOKTAM...!!!!!!!!!:-))))))))))
Köszönhetően Neked Kedves Ildikó..!:-)))
Az édességet is sikerült elhagynom, amit műzli szelettel, zabpehellyel és műzli keverékkel pótolom...:-))
Mindent mézzel ízesítek..:-))

Az Alakváltó Program segítségével Izomtömeget is sikerült felszednem, de egy pár kiló is feljött, de ez nem vészes, +3kg.
De, ez csak azért mert tömeg növelést végeztem...:-))
Az egész testem Átalakuláson ment végbe.....:-))
A visszajelzések nagyon jók voltak, mind a családom, mind a barátok és munkatársaimtól..!:-))
Igaz, eleinte mindenki Nagyon Negatívan állt hozzá, hogy minek is kezdek bele...!!:-((
Úgy is bele bukom...
Ez az, ami ŐRÜLTEN NAGY MOTIVÁCIÓT ADOTT Ahhoz, hogy Bebizonyítsam mindenkinek, és legfőképpen, Saját MAGAMNAK hogy, Igenis képes vagyok rá és véghezviszem mind azt, amit akarok..:-))
Láss Csodát...!! Mindenki  elismerően és elégedetten /Irigykedve/ :-)) konstatálták az elért Eredményemet...  legfőképpen azok, akik csak ritkán láttak és találkoztunk..:-))
Ez, HATALMAS Pluszt adott a további folytatáshoz..!!:-)))
Most már mindenki arra Buzdít, hogy Folytassam tovább az Edzést...:-))))))
Az elért eredményeket látva, egy pár rokon és Barát is elkezdte az Edzéseket..!:-))  Nagy Örömömre..!:-))) 
 
Nagyon ÖRÜLÖK Neki hogy belevágtam a Programba, Nem bántam meg...!!:-)) 
 Semmi és Senki nem tudott eltántorítani, hogy belevágjak az Edzésbe...  Pedig nagyon sokan ellenezték
 De, ezeket a negatívumokat ki tudtam zárni...:-)
 Az Eszem, a Szívem és az Akaratom Győzedelmeskedett Mindenek Felett..!:-))
 Bebizonyítottam, nem csak Magamnak, hanem a környezetemnek is hogy 40hez közeledve is el lehet kezdeni az Egészséges Életmódot, és az Ésszel végzett Sportot is...!!! :-))))
 Ami Nagyon Jótékony hatással van az Emberi szervezetre...:-))
 Persze, ez mind az Egészséges határokon belül...
 Én, nem bántam meg hogy belevágtam ebbe az Élet Módba...
 Van fejlődésem és ezt semmi és senki nem veheti el tőlem..!! :-))
 Látható növekedés a Mellnél, Hátnál, Lábnál és a karnál.. Valamivel kevesebb láthatóság a Hasizomnál, de, ezt is átfogom alakítani..!!:-))))
 Ezért is megérte elkezdeni az Edzést és az Elismerő Szavakért is...!!:-))
 Folytatni fogom továbbra is az Edzéseket és még Nagyobb Lelkesedéssel ...!!:-))
 Szinte Felkorbácsolja a lelkemet és a Szellemet hogy Folytassam tovább...:-))
 Imádom a vasat Hajlítani...!! :-)))

A hezitáló Embereknek azt tudnám tanácsolni, hogy csatlakozzanak és próbálják ki, hogy milyen Csodálatos a Sport, és milyen Jó hatással van az Emberi szervezetre.....:-)) 
Kikapcsolhat az ember, elfeledheti a napi problémákat és közben átalakuláson megy végbe a teste..        Ezt, heti 3 alkalommal bárki megtudja csinálni.. Aki azt mondja hogy nem, mert ez és ez van, az kifogásokat keres.. Ne ezeket a negatívumokat táplálják saját Eszüknek és Lelküknek...    Ez LUSTASÁG és Kifogás Keresése...    Én is többed magammal fizikai munkát végzem és mégis van heti 3nap eljárni Edzőterembe és 30-60perces Edzésbe még senki sem halt bele..!!:-))    Milyen Jó, amikor rég nem látott családtagok, rokonok, barátok elismerő szavai Csengenek a fülekbe...!!:-)) Főleg a Saját Párunktól, aki megdicsér és elismerő szavaival elhalmoz, aki tovább Buzdít a további eredmények elérésére és ha még Őt is rávesszük az egészséges Életmódra és a Sportra..!! Aki mindég mellettünk áll és segít..!!:-))    Ezekért az elismerő Szavakért és tekintetekért is érdemes már elkezdeni...:-))                                         Csak jó hatással van az Emberre...!! Ezt nem lehet elégszer ki hangsúlyozni...!!!:-)))                                    Tehát, a Kétkedőknek Nagyon ajánlom hogy Vágjanak bele és nem fogják megbánni....!!:-))                          Ehhez segítség is lesz és van...                                                                                                                                      Én is nagyon sokat Köszönhetek Ildikónak...!!:-))) Higgyétek el, nem fogjátok meg bánni...:-))
Örülök neki, hogy Én is rátaláltam erre az oldalra, bár Véletlenül...:-)) de, nem bántam meg...:-))                 

Üdvözlettel..!
U. Zoltán...


Kedves Ildikó!

3 hónap diéta és egy hónap torna után most kezdtem fogyni. (5 kg-tól szeretnék megszabadulni) Az izmaim már kezdik mutatni szebbik formájukat! Eddig még csak 1,5 kg-nál tartok, de a látvány önmagáért beszél. Nem is beszélve arról, hogy megszűnt a hátfájásom, derékfájásom és szinte minden nyavalyám, még a megfázások is messziről elkerültek.
Tanácsom, hogy aki belevág legyen kitartó, mert az eredmények lassan, észrevétlenül jelentkeznek. Csak most az összegzésnél jöttem rá, hogy a tavaszi náthám nem jelentkezett idén, de nem is hiányzik. A mozgást viszont annyira megszoktam, hogy, ha néha 2 napot kihagyok, akkor már érzem a hiányát - a hangulatom is rosszabb lesz!
Köszönöm, hogy felnyitottad a szemem! Sok okos dolgot tanultam a programból.
Evi


Kedves Ildikó!

Sajnos hang, és videó üzenetet nem tudok küldeni, ezért írásban válaszolok.
A négy heti programot ütemterv szerint, nem mindig a megadott ismétlésszámban, de volt amikor azt túlteljesítve, /szerintem/ fegyelmezetten végrehajtottam.
A második hét után rendszeresen 3kg-al kevesebbet mutatott a mérleg, időnként 4-el. Nem voltam kövér induláskor, de kényelmetlenül éreztem magam enyhén pocakosan is. 180cm magassághoz testsúlyom: 85,5kg, BMI index: 26,4 testzsírszázalékom:23,1 volt.
A jelenlegi értékeket nem tudom, de a nadrágjaim kényelmesebbek, fittebbnek, energikusabbnak érzem magam.
Többször volt izomlázam, ami egyre kevésbé zavaró, mert használaton kívüli izmaim lassan hozzászoknak a terheléshez.
Hiúságom időnként a tükör elé állít, és örömmel látom, hogy az izmok formája kezd szépen kirajzolódni.
Családom, kollégáim a teljesítményemet nézik elismerően. Magam is csodálkoztam, mikor az edzésnaplót visszanézve, egy alkalommal csak felülésből 430-at számoltam. Elégedettség lesz úrrá rajtam az ilyen edzések után.
Minden kezdés előtt izgulok, hogy vajon hány kört tudok megcsinálni. Azután belekezdek, és nincs megállás. Szeretem az érzést, amikor elégedett vagyok, mert tudom hogy megtettem, amit képes vagyok.
Úgy érzem megérte a programba belekezdeni, egy rendszeres, hasznos gondoskodás a testemről.
Mivel jelenleg nem áll módomban a haladó programot megrendelni, az első négy heti programot kezdem újra magasabb ismétlésszámmal.
Mindenkinek ajánlanám a programot, aki elégedetlen jelenlegi életminőségével, aki önmagát jobban akarja szeretni, aki egészségesebben szeretne élni és ezt komolyan is gondolja.
Köszönöm a lehetőséget!

Szép napot!
Gyula


6 hete kezdtem el az edzést az alapozó zsírégető edzésprogrammal, jelenleg a haladó
programot csinálom. Hosszú kihagyás után kezdtem neki a programnak, előtte évekig
edzettem (aerobic, futás, pilates, súlyzózás), de ilyen rövid idő alatt ilyen látványos
eredményt még nem sikerült elérnem. 3-4 kg-ot fogytam, de inkább cm-ekben van
jelentős változás. Sokkal jobb a közérzetem napközben is, a tartásom is javult, újra érzem
az izmaimat, pedig még csak a zsírégetőnél tartok.

Már kb. a 3.- 4. héten kaptam visszajelzéseket olyan ismerőseimtől, akikkel naponta
találkozom. Csodálkoztak, hogy mennyit fogytam! (Pedig nem olyan jelentős: 3-4 kg) A
családtagjaim nagyon örülnek, hogy újra elkezdtem edzeni.

Mindenképpen. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a programra. Bár eleinte kicsit
kételkedtem, hisz már annyi mindent kipróbáltam edzés és étkezés területén. De nagyon
meggyőző volt az első ingyenes rész, és egyre inkább az erősödött meg bennem,
hogy érdemes megfontolni a tanácsaidat. Az is nagyszerű ebben a programban, hogy
nem órákat kell edzeni ahhoz, hogy eredményt érjek el. Sose hittem volna, hogy
néhány „egyszerű” gyakorlat, és ilyen hatásos. Összegezve: nem időigényes, otthon
is végezhető, maximálisan megdolgoztat, hamar látványos eredményt értem el vele.
Köszönöm!!!

Mindenképpen érdemes belevágni, mert működik ez a program. Ki kell próbálni, veszíteni
való nincs, max. zsírfelesleg.


Kedves Ildikó!

Az edzéseknek nagyon örül a családom, és büszkék arra, hogy azokon a napokon se hagyom ki a tornát, amikor nap közben 2-3 órát keményen dolgozom a kertben. Az étkezésemen nem kellett érdemi változtatást végrehajtanom, csak a mennyiséget kellett egy kicsit csökkentenem és a fehérje-zsír arányra figyelek jobban, így ezen a téren ők nem érzékelnek változást. Azok az ismerősök, rokonok, akikkel napra nap találkozom, még csak az energikusságomat, jobb kedélyemet veszik észre, de akik több hónap után látnak mostanában, szóvá teszik, hogy eltűnt az „úszógumim”, nekik örömmel mesélem el, kinek/minek köszönhetem a kedvező változást.

Feltétlenül megérte belevágni a programba, legalább tíz évet „fiatalodtam” alig több mint egy hónap alatt. Az első napok nehézségein átsegített az elszámoló társakkal való levélváltás, az, hogy fel tudtam készülni a várható nehézségekre, jó volt tudni, hogy nemcsak nekem megy nyögve, kínlódva a torna. Igaz, nekem nincs szükségem számonkérésre, nagyok az elvárásaim magammal szemben.

Mindenkinek ajánlom a programhoz való csatlakozást, aki a fejében már felkészült az alak- illetve életmódváltásra. Megkaptam a programtól, amit elsősorban vártam, azokat az apró praktikákat, amivel a motivációm szinten tudom tartani (különféle naplók). És nagyon hasznosak a videók, az, hogy látom, milyen tartással kell az egyes gyakorlatokat végrehajtani.

További sok sikert ehhez a nagyon klassz munkához!

Üdvözlettel
Kendy


Kedves Ildikó!

Ha nem haragszol, írásban válaszolok a kérdéseidre, mert se webkamerám, se mikrofonom nincs. Öt hete léptem be az Edzésmester Alakváltó Programba. 

 1. Eddigi eredményeim: -3kg, -2cm derékból és -2cm csípőből. Úgy gondolom, ezzel az eredménnyel meg lehetek elégedve, hiszen azt jelzi, hogy elindult a szervezetemben a változás. Már három olyan nadrágomat fel tudom venni, amelyek utoljára két éve voltak rajtam. Szerintem az anyagcserém egész biztosan megváltozott, mert:

-          Egyre könnyebben tudom tartani az étkezési megkötéseket, egyre kevésbé tűnik ellenállhatatlanul csábítónak az édességevés, és egyre természetesebb lesz számomra a gyakori zöldség- és gyümölcsfogyasztás. (Ha belegondolok, hogy a program előtt mennyi szemetet ettem!)
-          Az edzések miatt – gondolom – egyre kevésbé tudok éjszakázni, aminek köszönhetően jó pár órával több alvás jut egy napra, ez pedig energiával tölt fel.
-          Az emésztésem felgyorsulhatott, mert gyakrabban látogatom azt a helyet, ahová a király is gyalog jár…

 1. Visszajelzések: mivel az a -3kg még nem igazán látszik kívülről, ezért a fogyással kapcsolatos dicséretek még nem érkeztek meg érthető módon, de hiszek benne, hogy fognak! Viszont mind a férjem, mind a gyerekeim messzemenőkig támogatnak a programban. Nem tukmálják rám az ételt a családi ebédeknél, sőt, inkább megdicsérnek, ha sikerül megállnom, hogy vegyek a köretből, vagy a desszertből. A legkisebb fiam, aki 21 éves és rendszeresen gyúr, kinevezte magát az „egészség menedzseremmé”. Minden nap be kell számolnom neki arról, hogy mit ettem és mit mozogtam. Tanácsokkal lát el, ha vidékre megyek, ő készíti össze az útravaló elemózsiámat (teljes kiőrlésű kenyérrel, sok zöldséggel). Azon túl, hogy tényleg hasznát veszem a segítségének, a kettőnk viszonya is szorosabbá vált!
 2. Hogy miért érte meg belevágni a programba?

-          Azért, mert az előző évek alatt a hízással párhuzamosan sikerült megutálnom magamat, és amióta a programot csinálom, ezt az érzést felváltotta az önmagamba vetett hit.
-          Azért, mert Ildikó tanácsait olvasva megértettem egy csomó mindent, ami azelőtt nem volt tiszta. Például azt, hogy miért nem sikerült fogynom egy dekát sem a futással (hét éve járok hetente négyszer hajnalonként futni). Vagy azt, hogy miért fontos az izmok építése, hogyan vesznek részt az izmok a fogyás folyamatában, és ehhez egy egészen más típusú mozgásra van szükségem. Mert megértettem, hogy a korábbi sikeresnek vélt fogyókúráim után miért jött vissza mindig több kiló, mint amennyit leadtam. Hogy miért jártam mindig téves úton, amikor koplalással akartam megszabadulni a kilóktól. Hogy az igazi fogyás lényege az, hogy először rendbe kell tenni az anyagcserét, és nem éhezéssel, hanem a kalóriák okos beosztásával és minőségi ételek fogyasztásával lehet fogyni.
-          Azért, mert a program egy olyan közösséget adott nekem, amelynek tagjai hasonló gondokkal küzdenek, mint én, akikkel meg tudjuk osztani sikereinket és kudarcainkat, akikkel támogatjuk egymást.

 1. Tanácsom azoknak, akik most gondolkodnak azon, hogy belevágjanak-e a programba, a következő:

Először is gondolkodjanak el azon, hogy életük során milyen tapasztalatokra tettek szert a fogyókúráik során. Ha voltak is sikereik, visszajöttek-e a leadott kilók? Ha igen, és nem szeretnének újra ebbe a kelepcébe esni, higgyék el, hogy Ildikó a sok év alatt megszerzett tudását adja át azoknak, akik vele tartanak, és ha mindenben követik a tanácsait, akkor a siker garantált!
Másodszor: értsék meg, hogy csak komoly munka befektetésével lehet igazi eredményt elérni. Ez a munka azonban nem légből kapott, eseti jellegű kell, hogy legyen, hanem megalapozott és rendszeres. Gondolok itt arra, hogy lehet enni káposztalevest pár hétig, és lehet is vele fogyni pár kilót, de hosszú távon biztosan nem lehet káposztalevesen élni! Ugyanígy meg lehet csinálni a 90 napos elválasztós kúrát, és le is lehet adni vele pár kilót, de utána mi lesz? Ha visszaállunk a korábbi rossz berögződésekre és újra korlátlanul eszünk és nem mozgunk, visszajönnek a kilók!
Harmadszor: egyedül nehéz legyőzni a lustaságot, de ha kellő motivációt kapunk (és erről Ildikó gondoskodik), akkor úrrá lehetünk magunkon, és igenis rá tudunk állni arra, hogy rendszeresen naplózzuk az étkezéseinket és minden nap mozogjunk.
Összefoglalva: az, aki belép az Edzésmester Alakváltó Programba, esélyt ad magának egy újfajta életvitel elsajátítására, ami kellő kitartás és elszántság megléte esetén biztosan egészségesebb szervezethez és karcsúbb, szebb alakhoz vezet.
Köszönettel,
Piroska


Sziasztok!
 Most végre törlesztem az adósságomat. Igaz már vagy három hete megkaptam ezt az e-mailt, de sajnos, mindig halogattam a válaszadást. Nem azért, mert nem érdekelt, hanem mert először úgy gondoltam, hogy túl kezdő vagyok még az egész programban, ahhoz hogy véleményt mondjak. Így elnézéseteket kérem, hogy nem tettem meg korábban.
 Februárban kezdtem ez az EAP-ot. Eddigi eredményeim - 10 kg. A testzsírszázalékomat még nem számoltam át, majd ez első három hónapos cél elérésekor. Viszont jócskán karcsúsodtam centiméterekben is, amit mások is észrevesznek és meg is jegyeznek. Amikor nekifogtam ennek a programnak még szkeptikus voltam. Kerestem az "átverést", de tudtam, hogy valamit semmiért elv nem működik, tehát az Ildikó és a csapat erőfeszítéseit honorálni kell. Ez esetben pénzzel, de már itt leszögezem, hogy egy percre sem bántam meg a bele fektetett pénzt és energiát. Az elmúlt évek legjobb döntése volt:-)Sajnos én is a "hétfőtől fogyózok" táborát gyarapítottam, de ez a súlyomra is igaz volt.A párom nem támogatott eleinte. Azt mondta ez is kidobott pénz lesz az ablakon. Mint sokan mások én is kipróbáltam már számos "csoda diétát" és eszközt, persze csúfos kudarccal, mert a leadott kilók kamatostul jöttek vissza. Nem is csodálom, hogy ettől sem remélt nagyobb hatást. Amikor megkaptam az első anyagokat elmondtam neki mi hogyan működik és azóta ő is biztat és támogat maximálisan. Most pedig, hogy látja az eredményeket büszkén meséli az ex- kollégáimnak, hogy már mennyit fogytam és mennyivel csinosabb vagyok.
 Az Ildikó módszere nekem nagyon tetszik. Minden tekintetben átgondolt programról van szó. Tetszenek a gyakorlatok, hogy nem unalmas hétről-hétre ismétlődő videókra kell tornáznom. Nagyon hasznosak a gyakorlat leírások, az edzéstervek. Finomak a receptek és egyáltalán nem betarthatatlan az étkezési terv. A fórumot nagyon szeretem. Ildikó és a munkatársak, gyorsan nyújtanak segítséget, ha kell. És persze ott vannak az elszámoló társak. Akik igazán komolyan gondolják, azok rendszeresen írnak a fórumba és ezzel kellő motivációt bátorítást adnak a folytatáshoz.Persze sokan fel is adják, mert az eredményekért meg kell dolgozni hétről -hétre. Van hogy nekem sincs kedvem az edzéshez, de olyankor eszembe jutnak a motivációs anyagok és technikák, amiket induláskor kaptam és nekilátok. Általában a bemelegítés után a kedvem is megjön a folytatáshoz. Edzés után pedig elégedett vagyok, hogy nem engedtem a csábításnak.-)
 Akik még hezitálnak. Sajnos nekem is sok időbe telt az első anyagoktól az elhatározásig tartó útra rálépni. Próbáltam utána nézni, hogy mit írnak mások a programról. A neten lehet olvasni hideget és meleget is. Gondolom a nem kellő elhatározással bíró emberkék, saját megnyugtatásukra írnak negatív véleményt a programról. Gondolok itt azokra, akik kifizették a programot és ahelyett hogy elkezdték volna, visszakérték a pénzüket. Valóban vannak hiányosságok, pl. rossz hang, kép-minőség, de ez nem annyira zavaró. Ha pedig valami nem egyértelmű, akkor a fórumon készséggel segítenek. Mindezek nem akadályozzák a helyes végrehajtást.
 A csodaváróknak nem ajánlom. Nem ez a nekik való és nincs is neki való szerintem. Lehet még húzni halasztani a döntést de az egészségünk és vitalitásunk érdekében tenni kell. Mégpedig rendszeres tornával és egészséges táplálkozással. Tehát egészséges életmódra fel!
 Ezúttal is szeretném megköszönni Ildikó neked és munkatársaidnak a lehetőséget, hogy csatlakozhattam ehhez a programhoz. Minden elismerésem  a munkátokhoz. További sok sikert kívánok és rengeteg tagot:-)
 Timi


Kedves Ildikó!
1 hónapja csatlakoztam az EAP-hoz, tele kérdőjelekkel, gyanakvással.
Miért voltak bennem kérdőjelek, gyanakvás?
Mert már annyiszor-annyian ígértek szépet-jót-gyorsat, FOGYÁST, és pontosan ugyanannyiszor csalódtam!
Akkor miért csatlakoztam?
Mert annyira logikusak, sallangmentesek voltak az érveid!
Nem voltak benne újonnan felfedezett csodamolekulák, kacagós, izzadság mentes módszerek, csupán józan paraszti ésszel is érthető logika. Nem ígérted, hogy könnyű lesz, egy szóval sem! Csupán azt, hogy ha hiszek Neked, és engedem, hogy fogd a kezem és szótfogadok, sikerülhet. Azt is leszögezted, ehhez az én elszántságom a legfontosabb, ha ez nincs meg, akkor kár elkezdeni!
Sőt! Miután választottam, fizettem, megismerkedhettem a módszerrel alaposabban, még mindig mondhattam, hogy kösz szépen, mégsem kell!
Aki ezt be meri vállalni ebben a világban, az teljesen biztos a módszere sikerében! (Elgondolkodtató volt az is, hogy ennyire pozitívan állsz az emberekhez, hogy ezzel nem élnek vissza!)
Gondolkodtam-e rajta, hogy visszalépjek?
Igen!
Mert tényleg nem volt könnyű rávenni magam arra, hogy rendszert vigyek a mindennapjaimba! Nagyon féltem attól, hogy nem fogok tudni megmozdulni és tornázni. Féltem attól, fogom-e bírni a gyakorlatokat? Aztán olvasgattam a motivációs gyakorlatokat és a többieket a honlapon.
Azt mondtam magamnak: Az nem lehet, hogy a lustaságom, a félelmeim, a gyávaság és a zsír erősebb legyen NÁLAM!
Én, ÉN akarok lenni! ÉN akarom irányítani az életem! Nem akarom, hogy sodródjak a kifogások kényelmes, langyos sodrásában, miközben beletörődök abba, hogy a hízás, a háj, a betegségek az évek természetes velejárói! Én a kevés kivétel közé akarok tartozni! Nagy levegőt vettem, belefogtam!
Eredményeim: 164 cm-es magasságomhoz 73 kg kezdősúllyal és 34%-os testzsír százalékkal kezdtem, “hála” az 1200 kcal-ás előző éhezéses-koplalásoknak.
Az edzéstől nagyon gyorsan nőtt az állóképességem, pedig biztos ami biztos alapon, csupán az alapozó programmal kezdtem. (Ez a torna még csak felkészít a terhelésre, az intenzív mozgásra, nem fogyásra tervezték!)
A súlyom az 1 hónap alatt 2 kilóval lett kevesebb.
Azt mondod kevés? Én azt mondom pont jó!
Sokkal többet ettem, mint az előző egy évben a napi átlagom volt (most 1650 kcal) és a testzsír%-om 32%!
Tehát amit leadtam, az most nem víz volt, és nem “egyéb”, hanem javarészt zsír.
Ráadásul ez a 2 kg sem ment könnyen, mert már annyira átprogramozódtam raktározásra, hogy ezt is nagyon nehezen engedte el a szervezetem. Kellett hozzá a kellő pillanatban pár bíztató szó Ildikótól és egy tányér mákos tészta!
A férjem reggel a fürdőben jegyezte meg, hogy laposabb a hasam. (Pedig most nem koplalok!) A munkaruhám teljesen passzos, elasztikus ingét, most lazán viselem, nem feszül ki rajtam. (A kolléganőim rögtön észrevették!)
A rettegett tornától már nem “fázom”, szívesen csinálom, sőt volt úgy , hogy repetáztam belőle (alapozónál szabad)!
Azt vettem észre egy idő után, hogy reggelente kipihenve  ébredtem! Nem is emlékszem mikor volt már ilyen!
Ildikó figyel a közösségi oldalon a kéréseinkre, észrevételeinkre, türelmesen válaszol az ezredszer feltett kérdésekre is!
Most alig várom, hogy Ildikó elküldje az otthon is végezhető zsírégető-alakformáló tornámat! Ez is olyan csoda a számomra, hogy ilyen gyorsan, rugalmasan reagált arra a gondunkra, hogy sokan nem tudunk edzőterembe eljárni!
Én nem fogom azt mondani, hogy ez a módszer mindenkinél működni fog!
Csak azt, hogy akinél nem működik, az ne a módszerben keresse a hibát!
Mindent TE döntesz el! Azt is hogy TÉNYLEG le akarsz-e fogyni? És TENNI is hajlandó vagy-e érte? Ha igen, akkor akkor biztos a
SIKER! VÁGJ BELE!
Üdvözlettel: Évi, kérdőjelek nélkül


Kedves Ildikó!
Válaszoltam a kérdésekre, amiket feltettél!

1, Az edzés mindennapjaim részévé vált és ebből kifolyólag magabiztosabb és erősebb lettem. A legfőbb eredmény számomra, hogy napról napra közeledek a kitűzött céljaim felé azzal, hogy ezt a programot végzem. Egészségesebben táplálkozom és élek.

2, Családom eleinte óva intett a kezdéstől, mert attól féltek, hogy ez a program esetleg csak egy "internetes becsapás". Azóta persze kellemesen csalódtak, mert egyrészt a program ügyfélszolgálata is nagyon korrekt, másrészt pedig látják rajtam, hogy nagyon elégedett vagyok.

3, Egyértelműen megérte, hogy belevágtam az alakváltásba, hiszen egy online személyi edzővel, egy motiváló társsal, aki szintén a program részese, zsírégető és izomnövelő edzéstervekkel és rengeteg étkezési tanáccsal lettem gazdagabb általa. Valamint egy-két nagyon tanulságos tanmesével a program elején, amikre sokszor visszagondolok.

4, Ha komolyan gondolják, hogy egészségesebben szeretnének élni, ha jobban akarják érezni magukat a bőrükben, akkor ne habozzanak: az edzésmester program elmondja, hogy kell!

Üdvözlettel
Andi


Kedves Ildikó
Az egy hónap alatt három kilót fogytam, amit stabilan tartok. Én ugyan úgy érzem, hogy többet, de ez önmagában jó, hogy könnyebbnek mozgékonyabbnak érzem magamat és energikusabbnak.
A családon belül, és a munkatársak visszajelzése egyértelműen pozitív. Csak annyit mondanak, hogy „ Egyértelműen látható rajtad, hogy fogytál és ez jól áll neked!” Ja, és „Ezt hogy csináltad?” Én meg elmondom nekik, hogy nyugdíjas fejjel, mibe vágtam a fejszémet.
Számomra is egyértelmű, hogy érdemes volt belefogni, még akkor is, ha az edzésprogramokat nyugdíjas tempóban végzem, mert egyrészt program szerűen megvan a napi mozgás (edzés), amit nem lehet kihagyni. Csatlakozott hozzám a feleségem is, és ennek eredményeként a küldött receptek felhasználásával átstrukturáltuk az étkezésünket. Ami azt jelenti, hogy sok zöldség és gyümölcs, kevesebb zsír, olaj és szénhidrát, sokkal kisebb adagok, napi ötszöri étkezéssel, plusz 1-1,5 l víz vagy tea fogyasztás naponta. Persze a hét végén, ha jönnek az unokák, akkor nemcsak őket, hanem magunkat is kényeztetjük és  ilyenkor kalória dúsabb étkek jönnek, de hétfőn újra indul a program.
Én csak azt tanácsolnám mindenkinek akinek fontos az egészsége, hogy kezdje el az alakváltó programot, mert, rendszert és mozgást visz az életébe. Ennek eredménye a jobb közérzet, ami láthatóvá válik az emberen, mert nem csak az alakja változik, hanem a hangulata és dinamizmusa is.
Tömören csak ennyit tudok most mondani és köszönet érte Ildikó!
Üdvözlettel,
Bertalan


Szia!
Elértem a 75,0 kg –ot, ami nagyon jó eredmény, mert korábbi fogyókúráim során nem tudtam 77.0 kg alá kerülni.
Aztán azért is nagyon jó eredmény, mert az eredeti tervem az volt,
hogy havonta 1 kg fogyás mellett majd csak május közepén érem el ezt a súlyt.
Igaz, hogy nem tettem túl magasra a mércét, de tőled is azt tanultam, hogy elérhető célt tűzzek ki magam elé.
A program jó, a gyakorlatok is jók, úgy gondolom, hogy jól össze van rakva az egész.
Még korábban szerettem volna javasolni egy kifejezetten otthon végezhető gyakorlatsor összeállítását,
de idő közben ezt már megtetted, így én már nem tudok semmi újat hozzá tenni.
A tanácsaidból sok mindent megfogadtam és nagyon jól beváltak, igyekszem minden nap újabb „palántákat” elültetni.
Elhagytam a cukros üdítőket és inkább vizet iszom.
Csoki mentes napok után, most már csoki mentes heteket tartok és tényleg csitul a vágy,
de ha mégis rám tör, akkor, ha lehet inkább gyümölcsöt eszem.
Amúgy is sok gyümölcsöt eszem és ha lehet egy nap ötször étkezem.
Este már nem vacsorázom meg TV nézés közben.
Talán ez volt eddig a legrosszabb szokásom a csoki majszolás mellett.
Minden nap sportolok, mozgok valamit, ha a munkám engedi.
Nagyon jó érzés, hogy egyre többen észreveszik, hogy fogytam, ez az egyik legnagyobb elismerés.
A családban már némi aggodalommal nézik a dolgot, szerintük már nem kellene többet fogynom,
de ha mondom, hogy én még így nem érzem jól magam, akkor megértik és elfogadják, hogy folytatni akarom.
Induláskor azt gondoltam, hogy a 75 kg -ot elérve elégedett leszek én is a látvánnyal, de még nem vagyok,
így újabb célt kellett kitűznöm, ez most a 70 kg.

Minden képen megérte bele vágni a programba, mert nélküled nem sikerült volna elérni ezt az eredményt,
hiszen már többször kudarcot vallottam, azon kívül rengeteg tévhit élt bennem is a fogyással kapcsolatban,
amit jó volt, hogy helyre tettél.
Azoknak, akik még nem szánták rá magukat azt tudom javasolni, hogy ha eddig nem sikerült nekik sem egyedül lefogyniuk, próbálják meg ezzel a programmal, hogy az egészségük és az elért eredményük is tartósan megmaradjon.

Remélhetőleg a jó idő közeledtével majd még több szabadidős tevékenységre lesz lehetőségem, ami segít a célom elérésében.
A közösségi oldalon nem voltam egyáltalán aktív, ez az én hibám, de már este nem volt erőm levelet írni másoknak. Elnézést. Azért olvasgattam mások leveleit, problémáit, de hogy hozzá is szóljak az már nem jött össze.

Köszönettel
Z.  Zsolt


Kedves Ildikó!
Nagyon meg vagyok elégedve az elért eredménnyel. Eddig 2,6 kg-t fogytam, de nemcsak ez a fontos, hanem az átalakulásom. Sokkal fittebb vagyok, látszik a testemen a tornázás, holott én a rendkívül rossz izületeim miatt a kitörés és guggolás tipusú tornákat nem tudom csak minimálisan ,kímélően csinálni.
Családom és ismerőseim szerint is látszik, hogy alakulok és velem örülnek.
Redkívül jó dolognak találom a programot és nagyon örülök, hogy rátaláltam.
 Aki komolyan gondolja, hogy változtatna a testén , ezzel a programmal meg tudja tenni. ( ha még én is erőt tudok venni a tornázási lustaságomon, akkor már mindenki) Sőt a gondolkodást is megváltoztatja! - azóta másként gondolkodom az evésről, életvitelről, kitartásról. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben.
VALÓBAN MINDENKINEK JÓ SZÍVVEL AJÁNLOM!
Köszönettel és üdvözlettel: Ilona


Kedves Ildikó!

Eddig az Alakváltó Program segítségével 5 kilogrammot fogytam, 64-ről 59-re 5 hét alatt. Sokkal fittebbnek érzem magam, mint előtte. 
A családom és a barátaim is mondják, hogy milyen jól nézek ki, fogytam, karcsú vagyok, és persze kérdezik, hogy mit csinálok, mi a titkom :-).
Megérte belevágni, mert van értelme a dolognak, nagyon jók az edzéstervek, elérhetőek vele a kitűzött céljaim. 
Mindenkinek ajánlom az Alakváltó Programot, aki súlyfelesleggel küzd, vagy izmosabb testre vágyik. Szuper gyakorlatsorokkal találkozom a program során, és mind nagyon hatásos. Minden kezdet nehéz, de ha már elkezdi valaki, és betartja a szabályait, akkor lesz látszat is. 

Üdvözlettel, Orsolya

 

Miből is áll pontosan az Edzésmester
Alakváltó Program?

Most hogy ezt tisztáztuk, nézzük, miből is áll az új, gyakorlati, online Edzésmester Alakváltó Program.

1) Motiváció / Célkitűzés képzés

A legtöbb ember azért képtelen elérni a céljait, mert képtelen magát motiválni. Vajon hányszor hallottál már másokat újévkor fogadkozni? És vajon hányszor lett belőle valami?

A fogadalmak és az elhatározások sokszor elillannak az első nehézségnél. De én a segítségedre lehetek, hogy megszabadulj a motiválatlanságtól. Bár elsőre nem látszik, ez az egyik legfontosabb része az Alakváltó Programnak. Itt fogom ugyanis megmutatni, hogy hogyan tehetsz szert megállíthatatlan motivációra, amivel megingathatatlanul fogsz a célod felé menetelni a nehézségek ellenére is.

Mivel a változás tartóssága az új szokások felvételén is alapszik, és a legtöbben a motiváció hiánya miatt hagyják abba és térnek le a nemrégiben elkezdett helyes útról, nem is értem, hogy hiányozhat ez egy valamit magára is adó edzés és életmódváltás programból. Neked ezzel már duplázódnak az esélyeid. :-)

2) Edzésterv videók

Itt fogjuk gyakorlatba önteni azokat az elveket, amiket eddig már megismerhettél, és amelyek hozzásegíthetnek téged ahhoz, hogy a sikeres 5%-hoz tartozzál.

Három féle videócsomagból választhatsz egyet:

 1. Alapozó edzésterv program

  A válaszokból és a levelekből kiderült, hogy nagyon sokan aggódnak attól, hogy a kondíciójuk nem teszi lehetővé a legjobb edzésformákat.

  Ez a csomag neked való, ha már hosszú ideje nem mozogsz aktívan, és úgy érzed nagyon „le vagy robbanva”. :-) Akkor is elsőként ezt javaslom, ha már 30-50 kiló plusz van rajtad. Esetleg már 100 évesnek érzed magad. Mert tudjuk, hogy mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát. :-)

  Ez a program arra jó, hogy a kondíciódat megfelelő szintre hozza, a haladóbb edzésformákhoz. Az alapozó program egy 30 napos, otthon végezhető gyakorlatokból álló edzésprogram, amit velem fogsz csinálni. Természetesen a programot akár több hónapon át is végezheted. :-)

 2. 28 napos zsírégető edzésterv alapprogram

  Ezt a csomagot akkor válaszd, ha úgy érzed elég mozgékony vagy, és legalább átlagos kondícióval rendelkezel. Ebben olyan otthon is végezhető gyakorlatok vannak bemutatva, és olyan módszertannal, amelyekkel elérheted a biológiai lehetőségeidhez képest leggyorsabb zsírégetést.

  A gyakorlatok be vannak mutatva, hogy hatékonyan és pontosan tudd azokat elvégezni. Az edzést utána az összeállított edzés terved alapján fogod végezni. Szuper lesz. :-)

 3. 28 napos izomnövelő edzésterv alapprogram

  Azt hiszem a dolog magáért beszél. :-) Ha igazán szép atlétikus alakot szeretnél, akkor az izomépítést nem hagyhatod ki az edzéstervedből. Hiába fogysz le szépen, ha egyszer alatta nincs szép izomzatod, sosem kapod meg azt az eredményt, amire vágytál. Ez a program ezt az izomzatot garantálja neked.

  Emellett talán ez az egyik legfontosabb eleme az izomveszteség nélküli zsírcsökkentésnek, és különösen akkor érdemes választanod, ha kicsit hagytad elszaladni a kilókat.

  Itt olyan gyakorlatokat fogsz látni, amelyek egyszerre több izomcsoportot is megdolgoztatnak. A súlyok használata miatt elsősorban edzőteremben végezhető gyakorlatokról van szó, de kis kreativitással sok minden otthon is elvégezhető.

3) A helyes bemelegítés videó

Sokan nem is tudják, de a helyes bemelegítés nem csak azért fontos, hogy elkerüljünk a sérüléseket. A helyes bemelegítés a teljes edzés hatásfokát növeli.

Ebben a videóban kapsz egy bemelegítési rutint, amelyet minden edzés előtt használhatsz.

4) Nyújtás videó

Biztosan te is láttál már „gyúrós” pasikat, akiknek ott volt a hóna alatt az a bizonyos két láthatatlan görögdinnye. :-)

Ha nem akarsz kötött lenni, mert szükség van a hajlékonyságodra, vagy ha hajlékonyabb szeretnél lenni, mint amilyen vagy most, akkor ez a nyújtás rutin segíteni fog téged abban, hogy hajlékony legyél vagy maradhass.

5) A nagy „mit csinálj, és mit ne csinálj” kézikönyv

Két dolog fogja biztosan megölni az edzésed hatékonyságát: a sérülés és az, hogyha a gyakorlatokat pusztán csak látványban utánozod. Ebben a könyvecskében végigveszünk néhány edzési alapelvet és az edzéstervedben szereplő gyakorlatokat.

Megnézzük, hogy mik az általános hibák, és hogyan kell a gyakorlatot elvégezned, hogy az a lehető legjobb eredményt hozza neked. Ez a könyvecske már önmagában is olyan, mintha lenne veled egy személyi edző. :-)

6) Edzésterv

Mit csináljak? Mikor csináljam? Mennyit? Milyen sorrendben? Mennyiszer? Pontosan ezekre a kérdésekre fog választ adni neked az edzésterved. A videókkal, a nagy „mit csinálj, és mit ne csinálj” kézikönyvvel és ezzel együtt olyan komplett edzésprogramot kapsz, hogy ha azt végigcsinálod, és látják majd a fejlődésed ütemét, akkor tutira kapkodni fognak utánad a termek, hogy legyél az edzőtanácsadójuk. Kicsit nem figyelek, aztán le is cserélsz majd engem. :-)

7) Edzésnapló

Alaphiba, hogy valaki kitűz egy célt, de aztán nem naplózza a haladását. Ez szinte kötelező. Ennek az elhagyása, az olyasmi lenne, mintha egy csapatjátéknál egyszerűen nem jegyeznéd a pontokat meccs közben.

Vagy mintha egy futó vagy egy úszó nem használna stopperórát edzésnél. Igen, ez ilyen fontos. És ha nem naplózod a haladásodat, akkor szinte biztosra vehető, hogy a célodat is hamar szem elől téveszted. Szóval kapsz egy edzésnaplót, amin nyomon követheted a haladásodat.

8) Receptek

Sajnos azt tudni kell, hogy mennyit eszel. Ha valaki azt állítja, hogy „ehetsz amennyit akarsz”, és úgyis fogyhatsz, azt valaki vagy nagyon átverte egyszer, vagy hazudik. Ez körülbelül azzal egyenértékű, hogy bármilyen magasról leeshetsz, úgy is túléled. Vagy még inkább: egy két decis pohárba akármennyi vizet beletölthetsz, abba úgyis csak egyre kevesebb víz lesz. :-) Elég vicces nem?

Szóval az ételt mérni kell. És ez mindenki rémálma! Hányszor hallottam már: „Oh, az ilyen kalóriaszámolgatós módszer, ugye? Mert az nekem nem tetszik.” Pedig nincs más út. Vagy mégis?!

Összeírtam neked jó néhány receptet, amelyet magam is használok. És mindegyiknél összeírtam, hogy pontosan mennyi kalóriát, mennyi fehérjét, zsírt és szénhidrátot tartalmaz egy adag illetve 100g az adott ételből. Számoltam, hogy neked ne kelljen! Nincs többé rémálom kalóriaszámolgatás. Csak fogd a recepteket, és használd!

9) Étkezési terv

Na jó, de akkor hogyan egyek? Mennyit egyek? Mennyit egyek, ha fogyni szeretnék? És legfőképpen mit egyek, ha csak zsírt szeretnék fogyni? Mennyit és mit egyek, ha izomépítésen töröm a fejem? Hogyan vihetek be „jó” zsírokat, és hogyan vihetek be „jó” szénhidrátokat? Egyáltalán, milyen étkezési tervet javasolsz?

Ezekre a kérdésekre fog választ adni az étkezési terved. Nincs más dolgod, mint felütni, és követni a benne megadott útmutatást. Az edzésterveddel együtt ezzel már garantált a siker. ;-)

10) Étkezési napló

Ha az edzésnél fontos a napló vezetése, akkor az étkezésnél fokozottan az. Itt szokott ugyanis a legtöbb ember elbukni. Nekikezd edzeni, és nem elég, hogy nem a megfelelő elvekkel edz, még jutalmazza is magát. Érzésre étkezik. És amikor csodálkozva veszi észre, hogy nem fejlődött, azt mondja: „Áh, ez úgyis hülyeség, és egyébként se hittem benne”. És már jöhet is a vadászat a következő csodaszer után. Ugye ismerős?

Az étkezési napló kell. Mert csak így látod tisztán, hogy mit is ettél aznap, és hogy az összhangban áll-e a terveiddel.

A felsorolt anyagok kizárólag digitális formában letölthetőek, illetve elérhetőek (ennek köszönhetően ilyen kedvező az ára - lásd lejjebb)!

Tehát ezt a tíz dolgot tartalmazza az Edzésmester Alakváltó Program.

...vagy mégsem? Hiányérzeted van? Tartogatok még valamit? :-)

Nos, igen, tartogatok még valamit. Kukkantsuk csak bele, hogy mi az:

+ BÓNUSZ:

1 Hónapos Edzésmester Zárt Közösségi Oldal Tagság

A közösségi oldal a csúcs, a hab a tortán!

Egyik tagunk ezt írta a közösségi oldalról:

Ezen a fórumon "van élet" . Nem magányosan küzdünk, siránkozhatunk is egy kicsit, és dicsekedhetünk ha sikerül. Napi kapcsolatban lehetünk az edzőnkkel és sorstársainkkal, akik vigasztalnak, tanácsot adnak, bíztatnak, dicsérnek.

Pontosan erre való a közösségi oldal. Itt fogsz találkozni a hozzád hasonló elszánt és támogató emberek közösségével. Velem együtt ők fognak átsegíteni a nehézségeken és velük oszthatod meg majd elsőként a sikereket. Köztük nem kell majd szégyenkezned a súlyod miatt sem. De nézzük, hogy pontosan mit is tartogat számodra ez a zárt közösségi oldal:

Személyes konzultáció velem

Nincs annál bosszantóbb, mint amikor a kételyek miatt nem tudod elkezdeni a munkát, vagy amikor ezek a kételyek visszafognak. Mit szólnál, ha én, mint az online személyi edződ, "éjjel-nappal" a rendelkezésedre állnék? A zárt közösségi oldalon speciálisan nekem tehetsz fel kérdéseket! Nem értettél valamit? Bizonytalan vagy? Speciális problémád van? Kérdezz és én válaszolok! :-)

A közösség ereje

Ugye a közösség és a környezet erejéről már volt szó. Ráadásul, hogy fesztelenebb legyen a hangulat, ezért a közösség zárt. Egymás közt leszünk, szóval nem kell majd titkolózni meg szépíteni a dolgokat.

Elszámoló-társak

A program egyik ereje, hogy mindenki elszámolócsoportokat alkot vagy csatlakozik egy már meglévő csoportba. A csopotokban ez után el kell számolni a haladásoddal, ami segít a megvalósításban, hiszen ha nem csinálod a feladataidat, akkor azt mások előtt is vállalnod kell. Ez abban is segít, hogy ne tudd megtéveszteni magad a tekintetben, hogy valóban megteszed-e azt, amit kell.

Motiváció megfelelően adagolva

A tüzet folyamatosan táplálni kell. Amíg tag vagy, folyamatosan fogsz kapni motivációs fejmosást. :-) Tanulságos történetekkel, inspiráló idézetekkel, és a saját tapasztalataimmal foglak segíteni.

Haladó zsírégető és izomépítő anyagok és edzéstervek

Ha úgy döntesz, hogy ez a formátum és a közösség neked tetszik, és később taggá válsz, a tagsághoz járnak majd a középhaladó és haladó izomépítő és zsírégető edzéstervek és anyagok is.

 

Ahogy azt többen is jól éreztétek, a tagság havonta egy kisebb összegbe fog kerülni. Ezzel van ugyanis a legtöbb munka. Viszont az első hónap mindenkinek INGYENES, aki megveszi az Edzésmester Alakváltó Programot! Az Alakváltó Alapprogram maga is négy hetes.

Szóval kipróbálod, és ha nem tetszik, nem igényled tovább, nincs harag (ráadásul az addig kapott anyagokat megtarthatod). Ha pedig tetszik a dolog, és továbbra is tag maradsz, megfelelő ütemezésben megkapod a középhaladó és haladó anyagokat is.

Nekem fontos, hogy elégedett legyél azzal, amit kapsz!

Éppen ezért néhány alakváltóm jóvoltából, akik engedélyezték, hogy a képüket ide kitegyem, most a saját szemeddel is megnézheted a program eredményességét. (A képek nem egy csoport tagjatól valók, így mindenki különböző időt töltött a képek között az Alakváltó program megvalósításán!) Egyébként velük is találhozhatsz a közösségi oldalon:

alakformálás előtte-utána
Attila

fogyókúra előtte utána
Szilvia


Böbe

fogyókúra előtte-utána
Ida

fogyókúra előtte-utána
Karmela

fogyókúra előtte-utána
Erika

fogyókúra előtte-utána
Valéria

alakformálás előtte-utána
Zsolt

 

Nézd meg mit gondol rólam egy OLIMPIAI BAJNOK!

A minap megkértem Foltán László olimpiai, és világbajnok kenusunkat, hogy mondja el a véleményét az edzés módszeremről, íme a videó (kicsit leizzadt az órámon :-)) :

 

 

"Ez nagyon szépen hangzik! :-) Szóval most már nagyon izgulok, hogy mibe is fog ez nekem kerülni?"

Már nyilván te is látod, hogy ez nem az a tipikus 4-5 ezer forintos torna DVD, amin legtöbbször még azt se mondják el, hogy a gyakorlatot, amit látsz, hogy kell megcsinálni. Mert a lényeg nem mindig látszik ám.

Amikor azon tanakodtam, hogy mennyibe is kerüljön mindez, akkor az első gondolatom az volt, hogy felírom, hogy az egyes elemek mennyibe is kerülnek.

Lássuk tehát:

Egy motivációs / célkitűzéses képzés (könyvben)
3 000 Ft
Komplett edzésterv (személyi edzőtől)
5 000 Ft
30 napos edzés videón (ha 1 DVD 4-5 ezer, akkor)
16 000 Ft
Gyakorlatok bemutatása videón
5 000 Ft
Bemelegítés videó
1 000 Ft
Nyújtás videó
1 000 Ft
Gyakorlatok leírása kézikönyv
3 000 Ft
Edzésnapló
1 000 Ft
Kalóriával és tápértékekkel ellátott receptek
3 000 Ft
Étkezési terv (dietetikustól)
5 000 Ft
Étkezési napló
1 000 Ft
Becsült minimum érték összesen:
44 000 Ft

 

Tehát összesen 44.000 Ft, és ebben még nincs benne a személyi edzővel való konzultáció és a közösségi oldal többi értékes szolgáltatása.

Kétségtelen, hogy meg is érne ennyit, de nem szeretnék egy magas ár miatt sok embert ellehetetleníteni a lehetőségtől...

Szóval mit szólnál hozzá, ha ezt a csomagot most odaadnám neked a csomag eredeti értékének kevesebb, mint feléért, azaz...

 

... 44 000 Ft helyett...

Most mindössze 19 970 forintért!

Szeretnéd még olcsóbban megkapni?

Ha gyors vagy, akkor még egy egyszeri gyorsasági kedvezményt is igénybe vehetsz:

A 19 970 Ft már jobban hangzik, ám mivel a tapasztalatom szerint a határozott emberekkel jobb együtt dolgozni, és eredményeket is könnyebb velük elérni, ráadásul egyszerűbb dolgom van, amíg friss benned mindazon tudás, amit az előző napokban, az ingyenes Edzés Mester Program keretein belül átadtam neked, ezért csak most, további 15% kedvezményt adok, ha azonnal megrendeled a programot és a megrendeléstől számítva 5 napon belül ki is egyenlíted a program ellenértékét!

Ha tehát

most megrendeled a programot, és

hat napon belül beérkezik a program ellenértéke,

akkor most mindössze

16 970 forintért

juthatsz hozzá az Alakváltó Programhoz!

 

Ez már tényleg nagyon jól hangzik ugye? :-) De ne feledd: ezt az egyszeri kedvezményes ajánlatot a későbbiek folyamán tényleg nem fogod már megkapni, tehát ha szeretnél élni vele, most van itt az ideje!

Sőt... Ez semmi, még jobbat mondok: próbáld ki most az Alakváltó Programot, és ha nem jön be bármilyen okból, visszafizetem a vételárat!

28 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT VÁLLALOK!

Edzésmester garancia

 

Mit is jelent a
"Nincs-Vesztenivalód Garancia"?

Egyszerű. Ha a program kezdetétől számított 28 napon belül bármikor - nem viccelek, komolyan veszem az ilyesmit - bármikor úgy döntesz, hogy nem vagy elégedett azzal, amit kaptál és kapsz, akkor csak küldesz egy levelet, és én szépen bármiféle harag nélkül visszafizetem a teljes vételárat, levonva abból az utalással kapcsolatos díjakat (ez maximum pár száz forint).

És még az anyagokat is megtarthatod! Persze egy dolgot szeretnék cserébe: egy indoklást. Ám az indok maga nem befolyásolja a garancia érvényesítését!

Kérdem én szerényen pislogva: melyik „csodaszerárus” vállal ilyen garanciát? :-)

 

És hogy miért merek ilyen erős garanciát vállalni?

Én hiszek abban, hogy amit mondok, az jó, és módszereim eredményesek. 12 éves személyi edzői tapasztalatom és számos tanítványom bizonyítja. Számtalan ember eredményeiről Te magad is meggyőződhetsz a közösségi oldalon! :-)

De ha közben rájössz, hogy te mégis inkább csodaszerek után akarsz kajtatni, vagy rájössz, hogy nem akarsz mégsem megdolgozni az alakodért, akkor nincs értelme nyúznunk egymást, nem igaz? :-)

Egyszerűen nincs mit vesztened, a kockázat az enyém!

De...!

És akkor most jöjjön két "rossz" hír.

Először is, mivel a közösségi oldalon mindenkivel szeretnék foglalkozni, aki csak kérdez, a létszámot limitálnom kellett. Szóval nem vásárolhatja meg mindenki a csomagot.

Aki most kimarad, annak vélhetőleg jó ideig várnia kell, de azt garantálom, hogy legközelebb már nem lesz ilyen kedvezményes az ajánlat, ha lesz egyáltalán bármilyen ajánlat...

Másodszor pedig akkor veheted meg az Edzésmester Alakváltó Programot most ezen a 16 970 forintos áron, ha az ára legkésőbb 6 napon belül beérkezik a megrendelésedhez képest! A program ára utána a már fent említett, gyorsasági bónusz nélküli árra, azaz 19 970 forintra változik.

 

Többször ezt a kedvezményes árat nem fogod látni,
azt garantálom!

Tekintsd ezt az árengedményt ajándéknak. Megajándékozom a határozott és eltökélt embereket, mert velük öröm dolgozni is. :-)

Szóval ha tetszik a program, akkor nem érdemes késlekedned, rendeld meg most, amíg van rá lehetőséged:

Válaszd ki a megrendelni kívánt programot:

A megrendelő adatai
(Adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki!)

* Vezetéknév:
* Keresztnév:
* Email cím:
* Település:
* Cím (utca, házszám, stb.):
* Irányítószám:
* Telefonszám:

Számlázási adatok
(Csak akkor kell kitölteni, ha a számlát egy cég, szervezet, stb. nevére kéred!)

    Számlázási név:
    Számlázási település:
    Számlázási cím (utca, házszám, stb.):
    Számlázási irányítószám:


---> <--


Hogyan fizethetsz?

Edzésmester edzésterv garancia
 • banki átutalással belföldről
 • banki átutalással külföldről
 • bankfiókban készpénzbefizetéssel
 • rózsaszín postai csekken
 • Paypalon keresztül

Figyelem, a ténylegesen fizetendő összeg a választott fizetési módtól is függ! A különböző tranzakciós díjak miatt néhány száz forintos eltérés lehet az egyes opciók között! A meghirdetett ár a "banki átutalás belföldről" és a "rózsaszín postai csekken" fizetési módokra érvényes! Megrendelésed feladása után a következő oldalon megkapod a részletes fizetési információkat, ahol a részletekről pontosan tájékozódhatsz.

 

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat.

 

"Ildikó, nem vállalsz véletlenül konkrétan személyi edzést?"

Vállalok, de csak ha nagyon elszánt vagy. Előre bocsájtom, hogy a tingli-tanglizást nem bírom, és nem szeretek együtt dolgozni senkivel, aki nem tartja magát ahhoz, amit velem előre egyeztet. Ha eredményeket szeretnél, és hozzám jösz személyi edzésre, akkor már most tudnod kell: az én módszerem, az én szabályaim, és keményen be lesznek tartva, vagy lehet visszamenni a balettbe ugrálni. :-) Tehát az előzetes feltételek a következőek (a személyes felmérésedet és a további megállapodásokat már személyesen, együtt alakítjuk ki):

 

Maximum négy jelentkezőnek (a jelentkezés sorrendjében) vállalom a személyi edzését a következő speciális feltételekkel :

 • A belvárosban, a külön erre a célra berendezett magán edzőszobámban edzelek
 • Heti 3x1 óra edzés! Nincs lustálkodás, nincs halasztgatás. Ha nem vagy beteg, akkor jössz az órára és kész. :-) Ha észreveszem, hogy kezdesz az órád helyett rendszeresen más programokat szervezni, illetve nem olyan fontos neked a dolog, vagy nem tartod magad a közös megállapodásunkhoz, akkor elbúcsúzunk egymástól. Igyekszem neked segíteni abban, hogy motivált legyél, de ha kiderül, hogy ennek ellenére neked ez mégsem fontos, mindkettőnknek jobb, ha nem raboljuk egymás idejét. :-)
 • Vállalnod kell, hogy az étkezésedet, és a haladásodat naplózzuk.
 • Vállalnod kell, hogy követed az utasításaimat. Ne izgulj, semmi illegálisat nem kérek tőled, illetve semmi olyat, ami veszélyeztetné a testi vagy lelki épségedet. :-) Gondolom ez egyértelmű, de mégis néhány furcsa kérdés miatt ezt le kellett ide írnom.
 • Az ár: 80 ezer / hó. Az ár egy hónapra vonatkozik.
 • Pénzvisszafizetés garancia: az első alkalom egy felmérő beszélgetés, valamint egy állapotfelmérés. Ezek után még meggondolhatod magad. Ez esetben csak a felmérő konzultációs díját kell kifizetned, ami 10,000 Ft / óra.

Mit kapsz a személyi edzés során?

 1. A legfontosabb, hogy egy olyan jól felépített terv szerint fogunk haladni, ami pontosan a Te testedre és terhelhetőségedre van szabva, mégpedig a következők alapján:
  • Állapotfelmérés és célmeghatározás: felmérjük az adottságaidat, a terhelhetőségedet és az állapododat, valamint átbeszéljük, hogy milyen célt szeretnél, ebből mi az, ami REÁLIS, és ez mennyi idő alatt érhető el, és mi szükséges a Te részedről, hogy a cél a határidőre megvalósuljon. Ennek eredménye: hogy tudatosabb leszel a céljaiddal kapcsolatban, és reálisabb képed lesz arról, hogy mi érhető el és hogy ahhoz pontosan mit kell megtenned.
  • Étkezés beállítása: Eleinte naplózni kell az étkezésedet. Tapasztalatom szerint a legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy mennyit és mit is eszik. A naplózás alapján elkezdjük beállítani az étkezésedet, hogy az a célodat támogassa.
  • Mélyizom erősítés: A személyi edzés első időszakában a törzs és a legfontosabb stabilizálóizmok erősítése lesz a fő cél. Ennek eredménye: hogy a fő célodhoz a gyakorlatokat helyesen fogod tudni elvégezni, jobb lesz a testtartásod, és a rossz testtartásból eredő gondok (fejfájás, hát-, csípő-, derékfájdalom) mérséklődnek vagy elmúlnak. Az izomzatod, az ízületeid és az inaid felkészülnek a komolyabb terhelésre.
  • Testformáló edzés: Ez a célod tényleges megvalósítása. Legtöbben ezzel kezdik az egészet, ám mivel az első két lépést kihagyják, az eredmény is lassabban jön, vagy nem jön egyáltalán, vagy túl nagy ára van (pl. hosszan tartó helytelen gyakorlatvégzésből eredő maradandó sérülések). Itt olyan edzést fogunk csinálni, ami a célodnak megfelel. A gyakorlatokat megfelelő időközönként fogjuk váltogatni ahhoz, hogy ne und meg az edzést, és hogy az izmaid ne cselezzék ki a terhelést azzal, hogy egy adott mozgásformára próbálják optimalizálni a működésüket.
  • Étkezés finomhangolása: Ha a testformáló edzés az általad kijelölt cél felé visz, akkor nincs gond, ám ha nem jön az eredmény, még finomhangoljuk hozzá az étkezésedet.
 2. Folyamatos és pontos méréseket (testzsírszázalék, izomarány, testtömeg, stb.)
 3. A lehetőségekhez képest a leggyorsabb haladást
 4. Személyes konzultációt
 5. Edzési és étkezési terv felügyelete

 

--> A személyi edzés megrendeléséhez kattints ide! <--

 

Üdvözlettel

Szűcs Ildikó

Szűcs Ildikó
Edzésmester


Ui: Ha idáig eljutottál az azt jelenti, hogy Te már elhatároztad, hogy megváltoztatod az életed, képes vagy küzdeni a szemeid előtt lebegő cél eléréséért, de még keresed a megoldást - nos én pont az ilyen emberek számára dolgoztam ki ezt az egyedi programot - ezért ha kicsit is bízol "röpke" 12 éves személyi edzői tapasztalatomban, NE HABOZZ, rendeld meg most az Alakváltó Programot és "csapjunk bele a lecsóba" :-)

 

 

--> Az Alakváltó Program megrendeléséhez kattints ide! <--

 

Íme még több vélemény a mostani tagoktól:

"A motivációmat nagyban segíti, nap mint nap visszafog a túlzott evésben, tornázásra sarkall, mozgékonyabb lettem, aktívabb, jobb a kedvem."

"Céltudatos, jól tervezett és pont megfelelő szinten "szadista" ;-) amire szükseg van ahhoz, hogy haladjon vele a fogyókurázó."

"Még hasonlóval sem találkoztam, nemhogy jobbal."

"Nagyon jó, és nagyon hasznos. Csak így tovább!!!"

"Jó a társaság, segítenek a különböző vélemények, hozzászólások, a történetek és elszámoló-társaim is."

"Az egész úgy jó, ahogy van :)"

"Ildikó segítségével, biztos lessz a siker."

"A profizmus tetszik benne a legjobban,és hogy egyre inkább átlátom,hogy amit teszek,az milyen következményekkel járhat."

"Nagyon hasznos a táplálkozási tanácsok része,és tetszenek a gyakorlatok is."

"Nagyon élvezem az edzéseket, mert azt érzem, hogy vannak izmaim, nem vagyok reménytelen."

"Komolyan átgondolt, felépített program."

"Nem csak egy alakváltás az, amin Ildikó átnavigál minket, hanem az élet minden területén jól kamatoztatható belső tulajdonságok kiépítését segíti."

"Egy jól felépített, átgondolt mozgásterv táplálkozási tanácsokkal, amit csak alkalmazni kell."

"Érzem mögötte a tudást és ez fontos , ha tanulni akarok vmit vkitől. "

"Motiváció!! az nagyon jól sikerült! célok megfogalmazása, dokumentálás, következetesség!!!! nem csak az alakom, de a gondolkodásmódom is alakul!!! "

"A program átgondolt és az alakformálás minden aspektusára kiterjedő (mozgás, evés, lelki), ráadásul személyes kapcsolatokat is épít."

"A megkönnyebbülés és öröm, hogy tudom, érzem, pont nekem való módon tudok változtatni az életemen :-) "

"Nekem nagyon tetszik, úgy ahogy van! "

"Idikó odaszánása, emberközelisége, figyelmessége, körültekintő segitőkészsége, természetessége, szakmai hozzáértése és önzetlen segitése, segitsége magával ragadó. Köszönöm neki!"

"Úgy érzem, minden ponton tökéletesen "tapad" a rendszer, mindenről pontos tudásom van, nincs rés, amin elcsúszhatnék. Végtelenül tudatos az egész."

"A szakmai háttér nem lehetne tökéletesebb és profibb!"

 

--> Az Alakváltó Program megrendeléséhez kattints ide! <--

 

 

Kapcsolat | Adatvédelmi nyilatkozat

(C) 2009 Mayavi 3.0 kft.