HA EZT A LÉPÉST KIHAGYOD, GARANTÁLTAN NEM FOGOD MEGKAPNI A CSOMAGOT!
Tapasztalatból mondom sajnos :-(


Küldtem neked egy levelet, amiből mindent megtudhatsz a programról! Kérlek, ellenőrizd, hogy megkaptad-e!

Ha 5 percen belül nem kapod meg a levelemet, akkor csak két dolog lehetséges:

 1. Elgépelted az email címedet (előforul) --> próbálj meg újra feliratkozni, ha sikerül, akkor ez volt a gond. :-) ha nem, akkor

 2. A levelezőrendszered spamszűrője kiszűri a levelemet --> kérlek add hozzá az info@edzesmester.com címet a megbízható email címek listájához.

Ha ezt nem teszed meg, hiába regisztráltál, sajnos nem fogod megkapni a programot, vagy lemaradhatsz fontos részekről!

Különösen, ha email címmel rendelkezel!

Más email címmel rendelkezem, továbblépek!Citromail beállítása

Ahhoz, hogy Citromailes felhasználóként is megkaphasd a csomagot, az alábbi egyszerű dolgot kell beállítanod a levelezőrendszeredben!

 1. Kattints a "Szabályok és szűrők" menüpontra
 2. Írd be az "Új email cím hozzáadásához", hogy edzesmester.com (ékezet nélkül), majd válaszd az "engedélyezve" pontot és nyomd meg a "Mehet" gombot
 3. Kész, ennyi volt :-)

Képekben a lépések:

1

Második lépés:

2

Kész:

3

Oké, megcsináltam, továbblépek!

 

Indamail beállítása

Ahhoz, hogy indamailes felhasználóként is megkaphasd a csomagot, az alábbi egyszerű dolgot kell beállítanod a levelezőrendszeredben!

 1. Kattints a "Beállítások" gombra
 2. Kattints a "Spam" fülre
 3. Kattints az "Új cím/zóna hozzáadására"
 4. Írd be, hogy edzesmester.com (ékezet nélkül)
 5. Ha a vastagbetűs felirat "Tiltva", akkor nyomd meg a szerkesztés gombot, hogy átváltson "Engedélyezve" feliratra
 6. Kész, ennyi volt :-)

Képekben a lépések:

1

Második lépés:

2

Harmadik lépés:

3

Negyedik lépés:

4

Ötödik lépés:

5

Kész:

6

Oké, megcsináltam, továbblépek!

 


Amit elöljáróban tudnod kell a programról...


Az Edzés Mester Program 2009 márciusában indult útjára, és azóta már több tízezren olvasták, hasznosították (és ajánlották tovább). A programot bő 12 évnyi gyakorlati tapasztalatomból és számtalan forrásból készítettem el, hogy olyan gyakorlati tudást adhassak át neked, amivel végre tartós eredményeket érhetsz el. Sőt, kevésbé leszel fogékony azokra a hangzatos ám délibábokra épülő dolgokra is, amikkel a fitnesz ipar egyes szereplői tudatlanságból vagy nyereségvágyból a laikusokat szédítik.

Mint azt ebből sejtheted már, a következő időszak igen intenzív lesz, amiben fenekestül fogom felforgatni mindazt, amit eddig hittél az alakformálásról, az izomépítésről és a fogyásról. Ráadásul mindezt - ahogy ígértem – garantáltan díjtalanul kapod meg. Már ha esetleg kétségeid merültek volna fel - nem te lennél az első, aki kissé bizalmatlan az internet világával szemben. :-)

Napi egy levélben elküldök mindent, amit tudnod kell a tartós fogyásról, az alakformálásról, az izomépítésről és az ezeket megfelelően támogató táplálkozásról. Ígérem, nem leszek fukar az információkkal. Neked mindössze két dolgod lesz az anyagokkal: elolvasni és alkalmazni őket. Ha ezt megteszed, akkor borítékolhatóak az eredmények is.

Az anyag modulokból áll és minden modul egy-egy témával foglalkozik, amit megértve és alkalmazva sikerre viheted a fitnesz tervedet.

Természetesen, ha az Edzés Mester Program végén úgy érzed, hogy ennél több segítséget, esetleg személyes foglalkozást szeretnél a gyorsabb haladás érdekében, és az addigiak alapján úgy érzed, szívesen dolgoznál velem, kidolgoztam egy speciális, fizetős programot is azok mentén az elvek mentén, amelyeket az elkövetkező két hétben te is megismerhetsz! Erre a programra lesz majd lehetőséged jelentkezni, de mindent csak sorjában. :-)

Először is vár rád az Edzés Mester Program! Rengeteg munkát és időt fektettem bele, hogy minden egyszerű és érthető legyen úgy, hogy közben a szakmaiságon se essen csorba. Hidd el, nagyon nehéz egyszerre ezt a három kritériumot maradéktalanul teljesíteni. :-) Remélem te is olyan kedvvel és élvezettel olvasod és alkalmazod majd a program elemeit, ahogy azokat én megírtam. :-)

Hamarosan küldöm tehát az első modul első részét, amelyben egy nagyon fontos dologról lesz szó, ami nélkül szinte biztosannem lehet eredményeket elérni. Remélem már várod! :-)

Szűcs Ildikó
EdzésMester